Ouder- en kindzwemmen

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar organiseren wij leuke zwemlessen voor ouder en kind. Samen op zwemles bij de juf op woensdag- of vrijdagochtend. Zij leert jullie allerlei leuke en nuttige zwemoefeningen. Klimmen en klauteren over de matten, drijven en zwemmen, uit het water en er weer inspringen. Misschien zelfs kopje onder! Heb je na de les nog zin om even zelf te spelen? Geen probleem, want je mag nog heerlijk een kwartiertje blijven vrijzwemmen in het warme water.

Dreumeszwemmen,  1 jaar tot en met 2,5 jaar van 9.30-10.15 uur
Peuterzwemmen, 2,5 jaar tot en met 4 jaar van 10.30-11.15 uur

Zodra je kind aan de volgende leeftijdsgroep toe is, ga je op een andere tijd met leeftijdsgenootjes zwemmen.  Op die manier bieden we alle kinderen een uitdagende zwemles.

Je betaalt per keer dat je komt of je schaft een voordelige maandkaart aan. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen ouder- en kind zwemlessen en is er geen telefonisch spreekuur.

Watergewenning-zwemles

Is jouw 4-jarig kind een echte waterrat en kan hij of zij niet wachten op op zwemles te gaan?  Op woensdag of vrijdag van 13.00 uur tot 13.30 uur bieden we korte voorbereidende zwemlesjes voor de ‘echte’ groeplessen voor het A diploma. Je kind zwemt dan in een klein groepje met leeftijdsgenoten bij de juf. De ouders volgen de zwemles achter het kijkraam. Zodra je zwemmer 5 jaar wordt, stroom hij of zij direct door in de groepslessen.

De kosten voor de watergewenning-zwemlessen zijn 27 euro per maand via automatische incasso. Je kan je aanstaande zwemkampioen aanmelden op onze website.

 

Tijden

Tijden ouder- en kindzwemmen

Woensdag en vrijdag
9.30- 10.15 uur  Dreumeszwemmen Leeftijd 1 jaar tot en met 2,5 jaar
10.30- 11.15 uur    Peuterzwemmen  Leeftijd 2,5 jaar tot en met 4 jaar

13.00-13.30 uur Watergewenning-zwemles Leeftijd 4 jaar

Tijden vrijzwemmen met je baby of peuter
Woensdag of vrijdag van 11.00-13.00 uur.

Prijzen

Prijzen Ouder- en kindzwemmen

Tarief Ouder- en kindzwemles
8 euro per les of 27,50 voor een maandkaart. Je koopt de maandkaart in de eerste week van de zwemmaand. Je mag de hele maand 1 ochtend per week (voorkeur voor een vaste ochtend) komen zwemmen.

Tarief vrijzwemmen
4 euro per keer dat je komt zwemmen. Alleen de volwassenen betalen.

Tarief watergewenning-zwemles
27,00 euro per maand, via automatische incasso

Voorwaarden

Even alle belangrijke zaken op een rijtje

Alleen de volwassenen betalen toegang, kinderen zwemmen gratis. Indien een ouder broertje of zusje een keertje mee zwemt, betaald hij of zij ook toegang. Je kan bij ons pinnen of contant betalen.

Iedere eerste week van de maand kun je een maandkaart aanschaffen voor de Spetterlessen. Een maandkaart is één kalendermaand geldig ongeacht schoolvakanties. Je mag met een maandkaart één ochtend in de week komen zwemmen, het liefst op een vaste ochtend.

Tijdens de schoolvakanties van de basisscholen zijn er geen Ouder- en kindzwemlessen en is er geen vrijzwemmen met je baby of peuter.

Vrijzwemmen met je baby of peuter.

Geen zin in zwemles, maar wil je lekker komen vrijzwemmen met je baby of peuter? Dat kan op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur Heerlijk spartelen en poedelen in warm water. Je mag gebruik maken van het speelgoed, de drijfmatten en zwemvlotten. We hebben heel veel leuke speeltjes in het water en er staat een leuk muziekje op. Na afloop kan je een lekker bakkie thee of koffie drinken in ons barretje.

Jij en je kind zullen het geweldig vinden!

We vragen om  je gegevens uitsluitend voor onze zwemlesadministratie en delen dit nooit met derden.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde zwemdag? Dan kan je het beste even na je inschrijving een Email sturen naar info@zwemschoolspaarnehuys.nl

Ouder- en kindzwemmen

Zwemlessen voor ouder en kind op woensdag- en vrijdagochtend.

Samen met je vader of moeder leuke zwemoefeningen doen onder begeleiding van de badjuf.

Vrijzwemmen met je baby of peuter kan op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Lees meer

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen van 1 uur per week voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. En natuurlijk heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Unieke snelcursus zwemdiploma A met diplomagarantie!

B of C diploma in 1 week tijdens de schoolvakantie.

Zomervakantiecursus zwemdiploma A in 2 weken.

Lees meer

Zwemfeestje

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag na de zwemlessen

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes! Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs