Snelcursussen

Snelcursus voor het A diploma

Een aantrekkelijke methode om te leren zwemmen is de snelcursus voor het A diploma in 3 maanden met diploma garantie. Niet 1,5 jaar elke week op en neer naar het zwembad, maar een intensieve cursus van 12 weken en dan afzwemmen voor je A diploma. De 3-maanden snelcursus organiseren we in ons zwembad in Assendelft op 20 autominuten van Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Alle informatie vind je op: www.zwemschoolassendelft.nl

Zwemboost-lessen

Wil je de zwemlessen van je kind een boost geven? Doen dan mee met de zwemboost-lessen op op zondag. De kids zwemmen dan niet 1 uur per week, maar 2 x 1 uur op 1 dag. De zwemboost zwemles wordt onderbroken door een pauze van een half uur waarin we met de kinderen eten, drinken, een verhaaltje lezen, tekening kleuren of een filmpje kijken. De kinderen nemen zelf eten, drinken en een badjas mee naar de zwemles. Je kind krijgt gedurende een vaste zweminstructeur en deze is voor en na de zwemles beschikbaar om vragen van ouders te beantwoorden. ER is voldoende tijd om waterspelletjes te doen, plezierte  maken en heel veel te zwemmen! En ondertussen haal je mooi je zwemdiploma!

In 2 weken je zwemdiploma tijdens de zomervakantie

In de zomervakantie op zwemkamp!  Wie wil dat nou niet?
Tijdens de eerste 2 en de laatste 2 weken van de zomervakantie organiseren we onze wereldberoemde zwemcursussen voor het A diploma. De opzet van deze vakantie zomerzwemkampen is hetzelfde als de 3-maandensnelcursus in Assendelft, maar de kinderen komen nu 2 weken elke ochtend 3 x 1 uur zwemmen. We zwemmen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. De zwemlessen worden  onderbroken door pauzes en je neemt zelf je eten, drinken en een badjas mee.
De zomervakantie zwemkampen zijn altijd één groot zwemfeest met coole waterspelletjes en heel veel zwemmen. Gezellig en effectief.

Tijden

Wanneer beginnen de cursussen?

Elke 2 maanden is er een afzwem-moment en komen er plaatsen vrij in de zwemboost-lessen voor het A zwemdiploma. De zwemlessen zijn op zondagochtend of zondagmiddag.

De zomerse zwemcursussen voor het A diploma in 2 weken zijn in de eerste 2 weken en de laatste 2 weken van de zomervakantie. Op tijd aanmelden!

De 1 weekse snelcursus voor het B of C zwemdiploma is in de herfstvakantie en in de voorjaarsvakantie.

Prijzen

De prijzen van de cursussen

Zwemboost-lessen A : 135,00  euro per maand via automatische incasso.

Zomervakantie snelcursus A in 2 weken: 895 euro.

Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week: 215 euro.

Voorwaarden

Cursusvoorwaarden zwemboost-lessen zwemdiploma A

Lessen inhalen bij ziekte
Bij twee of meer opéénvolgende gemiste zwemlessen door ziekte, mogen deze worden ingehaald met uitzondering van de eerste gemiste les. Gemiste zwemlessen, anders dan door ziekte, kunnen niet worden ingehaald. Inhalen van zwemlessen kan, na overleg met de zweminstructeur in onze groepslessen (1 x 1 uur per week).

Geen zwemles
Op de volgende dagen is de zwemschool gesloten: Pasen, Bevrijdingsdag, Pinksteren en Koningsdag. Tijdens de zomervakantie zijn er geen zwemboost-lessen op zondag.

Betaling
De betaling van de zwemboost-lessen ( 135,00 euro per maand, tarief 2019) gaat via automatische incasso van je bankrekening. De eerste zwemles vul je een incassoformulier in waarmee je ons toestemming geeft om de contributie te mogen afschrijven.  De kosten voor het proef- en afzwemmen zijn 25,00 euro (tarief 2019) en worden na het afzwemfeest geïncasseerd.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C. Het diploma zwemmen vindt plaats in het zwembad Aqua Romana van Center Parcs in Zandvoort.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het  zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Voordat kinderen gaan afzwemmen voor het A diploma,  gaan we eerst een keer proefzwemmen in het zwembad waar we ook het afzwemfeest vieren. Zo weten de ouders ook hoe ze moet rijden, de kinderen weten waar de WC en de kleedkamer is en hoe het zwembad er uit ziet. Voor het B en C diploma is er geen proefzwemmen.

Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week

Tijdens de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie organiseren we een korte snelcursus voor het B of C diploma in 1 week.

We zwemmen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.30 uur
3 keer 1 uur met 2 pauzes. Voor de pauze neem je zelf eten, drinken en een badjas mee. We doen leuke spelletjes en oefenen alle onderdelen van het B of C diploma. Je kan je zwemkampioen aanmelden voor deze leuke cursus  via het inschrijfformulier.

We vragen om je gegevens uitsluitend voor onze zwemlesadministratie en delen dit nooit met derden.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde zwemdag? Dan kan je het beste even na je inschrijving een Email sturen naar info@zwemschoolspaarnehuys.nl

SpaarneHuys Spetterles

Zwemlessen voor ouder en kind op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Samen met je vader of moeder leuke zwemoefeningen doen onder begeleiding van de badjuf.

Vrijzwemmen met je baby of peuter kan op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Lees meer

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen van 1 uur per week voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk  heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

3-maanden snelcursus zwemdiploma A in Assendelft. Met diplomagarantie!

Zwemboostlessen A 2 x 1 uur op zondag.

B of C diploma in 1 week tijdens de schoolvakantie.

Zomervakantiecursus zwemdiploma A in 2 weken.

Lees meer

Zwemfeestje

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag na de zwemlessen

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes! Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs