Ons team

Alle badjuffen en badmeesters op een rijtje

Hier zie je alle badjuffen en badmeesters van zwemschool het SpaarneHuys.
Zie je jouw juf of meester er bij staan?

Regelmatig zijn er stagiairs van het CIOS of de A.L.O. aanwezig bij de zwemlessen, want we zijn ook erkend opleidingsinstituut.

Jurgen

Meester Jurgen zwemt op maandag, dinsdag, donderdag en zondag. Op donderdag staat hij je te woord tijdens het telefonisch spreekuur. In zijn vrije tijd speelt hij waterpolo en gitaar, maar nooit tegelijkertijd.

Marcela

Juf Marcela geeft zwemles op maandag, dinsdag, woensdag en zondagochtend. Op maandagochtend is zij bij het babyzwemmen aanwezig. Zij beantwoordt al je vragen tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdagochtend en bokst 3 keer per week in de sportschool.

Sandra

Juf Sandra is elke woensdag, zaterdag en zondag in de zwemschool te vinden. Op woensdag- en vrijdagochtend maakt ze het gezellig bij het babyzwemmen. Ook spettert ze regelmatig met peuters van 2,5 tot 4 jaar op woensdagochtend in ons badje.

Valerie

Zwemjuf Valerie geeft zwemles op maandag middag en vrijdagmiddag. Zij zwemt al haar hele leven en woont sinds een jaar in Nederland. Daarvoor heeft zij in Amerika gewoond, gezwommen en zwemles gegeven aan heel veel kids.

Joost

Badmeester Joost geeft zwemles op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Hij kan goed zwemmen, maar nog veel beter honkballen en basketballen.  Voor de snoepwinkel van ’t SpaarneHuys koopt hij alle lekkere dingen in.

Jody

Juf Jody geeft zwemles op  donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagochtend.  Ze is heel sportief, want ze houdt van skaten, rennen, fietsen en zwemmen.

Richelle

Juf Richelle geeft zwemles op zaterdagochtend bij zwemschool ’t SpaarneHuys.  Ze is niet alleen zweminstructrice maar ook gymdocent op een basisschool. Zij kan heel goed dansen en ze geeft aerobiclessen.

Henk

Henk is de eigenaar van zwemschool ’t SpaarneHuys en helemaal gek van zwemmen en water. Je kan hem op verschillende dagen op de zwemschool tegen komen.

Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs