Zwemlessen  diploma  A B C

Groepszwemlessen 1 uur per week

Zoek je zwemles voor je kind in Haarlem? Dan moet je echt een keertje bij ons een kijkje komen nemen. Zwemschool ’t SpaarneHuys is een begrip in Haarlem. Je gelooft gewoon niet dat er achter de gevel van het mooie pand aan het Donkere Spaarne 52 een zwembad verborgen is. Ons zwembad is overzichtelijk (6 bij 12 meter) en het water is lekker warm. We hebben een gezellige bar met een groot loungekussen voor de kinderen

Kleinschalig met veel aandacht Onze zwemschool lijkt op een gezellige huiskamer met zwembad. Zwemlessen in kleine groepjes, veel aandacht voor je kind en direct contact met je vaste zweminstructeur voor of na de zwemles. De sfeer is ongedwongen en we doen ons uiterste best om ieder kind zo goed mogelijk te helpen tijdens de zwemlessen.

Kwalitatieve zwemlessen In onze visie verdiend jouw kind voldoende aandacht en tijd om alle vaardigheden te leren beheersen die het nodig heeft om veilig en vertrouwd in en om het zwembad te kunnen spelen. We bieden zwemlessen van 1 uur per les, omdat de kinderen dan elke zwemles alle vaardigheden kunnen oefenen. En er is voldoende tijd om spelenderwijs zwemervaring op te doen.

Lesduur Het duurt gemiddeld 18 maanden voor een kind kan afzwemmen voor het A diploma. Voor het B of C diploma zijn gemiddeld 3 tot 6 maanden nodig. Dat is best een investering in tijd, maar bedenk dan het volgende: Zwemt een kind tussen het 4de en 6de levensjaar regelmatig, dan heeft het daar een leven lang plezier van.

Tijden

Groepszwemlessen A diploma (1 uur per zwemles)

Maandag 14.30uur 15.30uur 16.30uur 17.30uur
Dinsdag 15.30uur 16.30uur
Woensdag 13.30uur 14.30uur 16.30uur
Donderdag 13.30uur 14.30uur 15.30uur 16.30uur
Vrijdag 13.30uur 14.30uur 16.30uur 17.30uur
Zaterdag  8.30uur  9.30uur 10.30uur 11.30uur 13.30uur 14.30uur

Groepszwemlessen B of C diploma (1 uur per zwemles)

Maandag 17.30 uur 19.00 uur
Dinsdag 17.30 uur
Woensdag 15.30 uur 17.30 uur
Donderdag 17.30 uur
Vrijdag 15.30 uur 17.30 uur
Zaterdag 12.30 uur 15.30 uur
Zondag   9.30 uur 11.00 uur  11.30 uur

Prijzen

De prijzen van de zwemlessen

Groepsles 1 uur per week 54,00 euro per maand
Inschrijfkosten 15,00 euro bij de eerste zwemmaand
Afzwemmen A, B of C diploma 25,00 euro
Privé zwemles 31,00 euro per half uur

Voorwaarden

Cursusvoorwaarden groepszwemlessen

Contributie
Het maandbedrag voor de groepszwemlessen 1 x 1 uur per week bedraagt 54,00 euro (tarief 2109). Dit bedrag wordt 12 maal per jaar aan het begin van de maand door middel van automatische incasso van de opgegeven bankrekening afgeschreven. Je dient voldoende saldo op uw rekening te hebben. Wanneer een incasso mislukt brengen wij 10 euro stornokosten in rekening.

Opzegtermijn
Opzeggen van de zwemlessen kan uitsluitend schriftelijk via het opzegformulier dat verkrijgbaar is aan onze bar. Indien je de zwemlessen tussentijds beëindigd, houd dan rekening met de opzegtermijn. Deze bedraagt 1 maand gerekend vanaf de laatste zwemles van de maand waarin je de zwemlessen opzegt. Voor de kinderen die bij ons het zwemdiploma halen hanteren wij geen opzegtermijn.

Geen zwemles
Op de volgende dagen is de zwemschool gesloten: Pasen, Bevrijdingsdag, Pinksteren en Koninginnedag. Tijdens de middelste twee weken van de zomervakantie en de twee weken van de kerstvakantie is het zwembad gesloten. Met het vaststellen van de contributie is rekening gehouden met de sluitingsdagen.

Lessen inhalen bij ziekte
Bij twee of meer opéénvolgende gemiste zwemlessen door ziekte, kunnen deze worden ingehaald met uitzondering van de eerste gemiste les. Gemiste zwemlessen, anders dan door ziekte, kunnen niet worden ingehaald.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C. Het diploma zwemmen vindt plaats in het zwembad Aqua Romana van Center Parcs in Zandvoort.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het  zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Voordat kinderen gaan afzwemmen voor het A diploma,  gaan we eerst een keer proefzwemmen in het zwembad waar we ook het afzwemfeest vieren. Zo weten de ouders ook hoe ze moet rijden, de kinderen weten waar de WC en de kleedkamer is en hoe het zwembad er uit ziet. Voor het B en C diploma is er geen proefzwemmen.

Privézwemlessen

Je eigen personal trainer in het water!

Wil je meer individuele aandacht voor jouw kind?
Of wil je zelf je zwemtechniek verbeteren?
Het is mogelijk om privézwemlessen af te spreken bij de zweminstructeurs. Zij geven op tijden voor en na de groepszwemlessen ook individuele zwemlessen aan kinderen en volwassenen. Tijdens een privézwemles worden de oefeningen op maat aangeboden en je krijgt de volledige aandacht van de zweminstructeur.

Je kan voor een aantal privézwemlessen kiezen als ondersteuning van de groepszwemlessen, maar je kan ook de hele opleidingsweg tot en met het zwemdiploma privézwemles volgen. Afspraken over privézwemlessen maak je direct met de zweminstructeurs of je belt ons even tijdens het telefonisch spreekuur.

We vragen om je gegevens uitsluitend voor onze zwemlesadministratie en delen dit nooit met derden.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde zwemdag? Dan kan je het beste even na je inschrijving een Email sturen naar info@zwemschoolspaarnehuys.nl

Ouder- en kindzwemmen

Zwemlessen voor ouder en kind op woensdag- en vrijdagochtend.

Samen met je vader of moeder leuke zwemoefeningen doen onder begeleiding van de badjuf.

Vrijzwemmen met je baby of peuter kan op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Lees meer

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen van 1 uur per week voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier Natuurlijk heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Unieke snelcursus zwemdiploma A met diplomagarantie!

B of C diploma in 1 week tijdens de schoolvakantie.

Zomervakantiecursus zwemdiploma A in 2 weken.

Lees meer

Zwemfeestje

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag na de zwemlessen

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes! Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs