Snelcursussen

Snelcursus A diploma in 3 maanden

met diplomagarantie

Twee keer per jaar organiseren we een snelcursus voor het A diploma.
De najaars-cursus start na de zomervakantie en de voorjaars-cursus begint na de kerstvakantie. Beide cursussen duren ongeveer 3 maanden. De zwemlessen zijn op zondag in de ochtend of de middag.

Niet 1,5 jaar wekelijks op en neer naar het zwembad, maar 3 maanden lekker veel zwemmen dan afzwemmen voor je diploma. Hoe cool is dat?

De kinderen volgen per zondag 3 x een zwemles van 1 uur met tussendoor twee pauzes. De kinderen kunnen dan even bijkomen, iets eten en drinken, een tekening kleuren, we lezen een verhaaltje of kijken een filmpje. Je geeft je zwemkampioen eten, drinken en een badjas mee naar de zwemles.

Je kind krijgt gedurende de cursus een vaste zweminstructeur en deze is voor en na de zwemles beschikbaar om vragen te beantwoorden.  Je kan deze methode goed vergelijken met een ski-klasje op wintersport. Een ochtend of middag waterspelletjes doen, plezier maken en heel veel zwemmen! En ondertussen haal je mooi je zwemdiploma!

Voor wie geschikt?
De kinderen die een  snelcursus voor het A diploma volgen zijn minimaal 5 jaar, kunnen vrij en zonder angst in het water bewegen en hebben een attente luisterhouding. In een korte tijd je zwemdiploma halen is superleuk, maar ook topsport. Om je goed te adviseren of de snelcursus geschikt is voor jouw kind bieden we voorafgaand aan de snelcursus een gratis test- en informatie zwemles. Tijdens deze korte zwemles kunnen de kinderen kennismaken met het zwembad en de zweminstructeurs. We krijgen dan een goede indruk van je zwemmer en kunnen je adviseren of  deze methode geschikt is voor je kind. Of dat het misschien beter is om voor de groepslessen van 1 les per week te kiezen.

Diplomagarantie
We zijn erg enthousiast over onze unieke snelcursus voor het A diploma en staan volledig achter deze methode. Daarom geven we zelfs diplomagarantie. Dit houdt niet in dat alle deelnemers na de cursus sowieso een diploma krijgen. Dat zou niet kunnen, want kinderen zijn verschillend. De deelnemers kunnen hun zwemdiploma in een paar maanden halen, maar als jouw zwemmer nog meer lessen nodig heeft is dat geen probleem: hij of zij mag zonder bijkomende kosten in één van onze groepslessen door oefenen tot het A diploma behaald is. Voorwaarde is dat je niet meer dan 3 snelcursusdagen mist, anders vervalt de diplomagarantie.

Je kan je zwemkampioen aanmelden via het inschrijfformulier.

Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week

Tijdens de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie organiseren we een korte snelcursus voor het B of C diploma in 1 week.

We zwemmen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.30 uur
3 keer 1 uur met 2 pauzes. Voor de pauze neem je zelf eten, drinken en een badjas mee. We doen leuke spelletjes en oefenen alle onderdelen van het B of C diploma. Je kan je zwemkampioen aanmelden voor deze leuke cursus  via het inschrijfformulier.

Snelcursus A diploma in 2 weken

tijdens de zomervakantie, zonder diplomagarantie

In de zomervakantie op zwemkamp!  Wie wil dat nou niet?
Tijdens de eerste 2 en de laatste 2 weken van de zomervakantie organiseren we onze wereldberoemde zwemcursussen voor het A diploma. De opzet van deze vakantie zomerzwemkampen is hetzelfde als snelcursus in 3 maanden, maar de kinderen komen nu 2 weken elke ochtend 3 x 1 uur zwemmen. We zwemmen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. De zwemlessen worden  onderbroken door pauzes en je neemt zelf je eten, drinken en een badjas mee.
De zomervakantie zwemkampen zijn altijd één groot zwemfeest met coole waterspelletjes en heel veel zwemmen. Gezellig en effectief.

Tijden

Wanneer beginnen de cursussen?

De najaar-cursus : van de zomervakantie tot de kerstvakantie
De voorjaars-cursus : van de kerstvakantie tot de meivakantie
Zwemlessen in de ochtend of in de middag

De snelcursus voor het A diploma in 2 weken vinden plaats in de eerste 2 weken en de laatste 2 weken van de zomervakantie. Zwemlessen zijn in de ochtend. Op tijd aanmelden!

De 1 weekse snelcursus voor het B of C zwemdiploma is in de herfstvakantie en in de voorjaarsvakantie.

Prijzen

De prijzen van de cursussen

Tarieven 2024

Snelcursus A met diplomagarantie : 1295 euro.

Zomervakantie snelcursus A in 2 weken: 1125 euro. (zonder diplomagarantie)

Snelcursus zwemdiploma B of C in 1 week: 290 euro.(zonder diplomagarantie)

Voorwaarden

Belangrijke afspraken snelcursus A diploma.

Mee nemen
We zwemmen elke zondag drie keer een zwemles van 1 uur en pauzeren twee keer. Geef je kind voor de pauzes voldoende eten, drinken en een badjas of grote handdoek mee. Wij willen je vragen badjassen, etensbakjes en drinkbekers duidelijk van naam te voorzien om verwarring of vermissing te voorkomen.

Diplomagarantie 3 maanden cursus A diploma
De prijs is inclusief alle zwemlessen die nodig zijn voor het A diploma. Heeft je kind na afloop van de cursus nog extra zwemlessen nodig heeft, dan bieden wij zwemlessen in één van onze groepslessen aan tot het A diploma is behaald. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Aanwezigheidsverplichting
De diplomagarantie vervalt als je kind meer dan 3 dagen van de cursus mist.

Betaling
Wij vragen je om het cursusgeld 1 week voor aanvang van de cursus overmaken op onze bankrekening NL10 INGB 0671 4620 67 ten name van zwemschool SpaarneHuys. Vermeld hierbij de naam van je kind en de cursustijd. Betaling in 3 termijnen is ook mogelijk.

Diploma zwemmen

Diplomazwemmen A, B of C

We leiden de kinderen op voor het zwemdiploma A, B of C. Het diploma zwemmen vindt plaats in het zwembad Aqua Romana van Center Parcs in Zandvoort.

Tijdens het afzwemmen voor het zwemdiploma beoordelen we of je kind bij het  zwemmen van de verschillende onderdelen van het diploma de indruk geeft volledig vertrouwd te zijn met de situatie.  Bij de beoordeling van de uitvoeringswijze houden we rekening met de bewegingsmogelijkheid van ieder individueel kind.

Voordat kinderen gaan afzwemmen voor het A diploma,  gaan we eerst een keer proefzwemmen in het zwembad waar we ook het afzwemfeest vieren. Zo weten de ouders ook hoe ze moet rijden, de kinderen weten waar de WC en de kleedkamer is en hoe het zwembad er uit ziet. Voor het B en C diploma is er geen proefzwemmen.

Ouder- en kindzwemmen

Zwemlessen voor ouder en kind op woensdag- en vrijdagochtend.

Samen met je vader of moeder leuke zwemoefeningen doen onder begeleiding van de badjuf.

Vrijzwemmen met je baby of peuter kan ook.

Lees meer

Zwemlessen A B C

Elke doordeweekse dag na schooltijd en in het weekend

Zwemlessen voor het A B en C diploma. Kleine groepjes met veel aandacht voor techniek èn plezier. Natuurlijk heerlijk warm water.

Lees meer

Snelcursus

Unieke snelcursus zwemdiploma A met diplomagarantie!

B of C diploma in 1 week tijdens de schoolvakantie.

Zomervakantiecursus zwemdiploma A in 2 weken.

Lees meer

Zwemfeestje

Donderdag, vrijdag en zaterdag na de zwemlessen

Het hele zwembad voor jou en je vriendjes! Hoe cool is dat?
Vier je verjaardag in ons zwembad en we maken er
een spetterend feestje van!

Lees meer
Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs