Ons team

Alle badjuffen en badmeesters op een rijtje

Hier zie je alle badjuffen en badmeesters van zwemschool het SpaarneHuys.
Zie je jouw juf of meester er bij staan?

Regelmatig zijn er stagiairs van het CIOS of de A.L.O. aanwezig bij de zwemlessen, want we zijn ook erkend opleidingsinstituut.

Jurgen

Meester Jurgen zwemt op maandag, dinsdag, donderdag en zondag. Op donderdag staat hij je te woord tijdens het telefonisch spreekuur. In zijn vrije tijd speelt hij waterpolo en gitaar, maar nooit tegelijkertijd.

Marcela

Juf Marcela geeft zwemles op donderdag en woensdag. Zij beantwoordt al je vragen tijdens het telefonisch spreekuur op maandagochtend en bokst 3 keer per week in de sportschool.

Sandra

Juf Sandra is elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de zwemschool te vinden. Op woensdag- en vrijdagochtend maakt ze het gezellig bij het babyzwemmen en de watergewenning zwemlessen.  Ook spettert ze regelmatig met zeemeerminnen in ons badje.

Judith

Juf Judith geeft zwemles in ’t SpaarneHuys op  vrijdagmiddag en ze is altijd bij het diplomazwemmen aanwezig. Ze is heel sportief, want ze houdt van hardlopen en dansen. Ze geeft ook dansles en yoga.

Henk

Henk is de eigenaar van zwemschool ’t SpaarneHuys en helemaal gek van zwemmen en water. Je kan hem op verschillende dagen op de zwemschool tegen komen.

Natasja

Juf Natasja geeft zwemles op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag. Wist je dat zij vroeger op wedstrijdzwemmen zat en heel veel medailles heeft gewonnen?

Ontwerp & Fotografie Curly & Straight | Webbouw Buro Tijs